Lazac tatár recept
A lazac tatárt elsősorban akkor készítem amikor vendégeket várok. Az íze nagyon intenzív, szendvicsek vagy majonézes saláták mellé kísérőnek finom és különleges vendégváró recept.
Lazac tatár készítése
Elkészítési idő 20 minutes
Adag 6 fő
Összetevők
- 1 tubus Krémsajt
- 3 evőkanál Tejföl
- 1 evőkanál Tejszín
- 1 csomag Lazac
- 1 csipet Só
- 1 csipet Bors
- 1 evőkanál Citromlé
- 1 evőkanál Oliva olaj
Lazac tatár készítése
- A krémsajtot összekeverjük a tejföllel.
- Sózzuk, borsozzuk.
- Belekeverjük az olíva olajat.
- A lazacot nagyon apróra vágjuk.
- Rátesszük a kence tetejére és rácsepegtetjük a citromlevet.
- Az egészet összekeverjük és állni hagyjuk.
- Dúsíthatjuk kaliforniai paprikával, amit szintén nagyon apróra vágunk és belekeverünk.
Nagyon jól feldobja a füstös, krémes ízt a roppanós, friss kaliforniai paprika.
Lazac tatár felhasználása
Ahogy már fentebb írtam, nagyon jó vendégváró kence.
Finom még saláta mellé. Csirke húsok krémes kísérője. Friss zöldségek tetejére, mint lazac saláta is ízletes.
Jó étvágyat kívánok!
Legutóbbi hozzászólások