Gyors, finom, egyszerű szendvicskrém receptek és vendégváró ételek

Gyors, finom, egyszerű szendvicskrém receptek és vendégváró ételek

Lazac tatár recept képekkel

Lazac tatár recept képekkel

 

 Lazac tatár recept

A lazac tatárt elsősorban akkor készítem amikor vendégeket várok. Az íze nagyon intenzív, szendvicsek vagy majonézes saláták mellé kísérőnek finom és különleges vendégváró recept.

Lazac tatár készítése

Elkészítési idő 20 minutes
Adag 6

Összetevők

  • 1 tubus Krémsajt
  • 3 evőkanál Tejföl
  • 1 evőkanál Tejszín
  • 1 csomag Lazac
  • 1 csipet
  • 1 csipet Bors
  • 1 evőkanál Citromlé
  • 1 evőkanál Oliva olaj

Lazac tatár készítése

  1. A krémsajtot összekeverjük a tejföllel.
  2. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Belekeverjük az olíva olajat.
  4. A lazacot nagyon apróra vágjuk.
  5. Rátesszük a kence tetejére és rácsepegtetjük a citromlevet.
  6. Az egészet összekeverjük és állni hagyjuk.
  7. Dúsíthatjuk kaliforniai paprikával, amit szintén nagyon apróra vágunk és belekeverünk.

Nagyon jól feldobja a füstös, krémes ízt a roppanós, friss kaliforniai paprika.

Lazac tatár felhasználása

Ahogy már fentebb írtam, nagyon jó vendégváró kence.

Finom még saláta mellé. Csirke húsok krémes kísérője. Friss zöldségek tetejére, mint lazac saláta is ízletes.



Jó étvágyat kívánok!

0 Shares