Krémes, rózsaszín, picit rumos de mégse. Mitől olyan finom a puncsfagyi?
Ha nincs otthon fagylalt géped, akkor sem kell lemondani erről a fincsi desszertről.
Puncsfagylalt hozzávalók
Puncsfagylalt hozzávalók
Összetevők
- 2 dl tej
- 3 dl tejszín
- 10 dkg sárgabarack lekvár kb. 2 evőkanál
- 1 evőkanál citromlé
- 1 mokkáskanál piros ételfesték
- 0,5 dl rum
- 0,5 dl rumaroma
- 2 evőkanál darált zabpehely
- mazsola
Puncsfagylalt elkészítése fagylalt gép nélkül
- A hozzávalókat tedd egy turmix gépbe és turmixold össze.
- Tedd hozzá a finomra őrölt zabpelyhet.
- Keverd össze.
- Tedd be a fagyasztóba és 30 percenként villával alaposan keverd át.
Jó étvágyat kívánok!
Eszter